Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hamarøy

Din svenske forbindelsen i Norge: Øk bedriftens suksess med mine tjenester

Er du en bedriftseier i Hamarøy som søker å utvide horisonten og dra nytte av svenske forretningsmuligheter? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid historikk for å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å oppfylle dine behov – tvert imot kan det gi deg en avgjørende fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hamarøy?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hamarøy å blomstre, uansett bransje eller størrelse. Her er noen av mine spesialområder:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for ethvert vellykket samarbeid. Jeg sørger for at dine budskap formidles på feilfri svensk, slik at du kan unngå misforståelser og bygge tillit med dine svenske samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Med omfattende erfaring fra svensk næringsliv, kan jeg gi deg verdifull innsikt og veiledning i å navigere det svenske markedet. Jeg hjelper deg med å forstå kulturelle nyanser, etablere kontakt med potensielle samarbeidspartnere og kunder, og utvikle effektive strategier for å oppnå dine mål.
  • Markedskommunikasjon: Å nå ut til det svenske publikum krever en tilpasset tilnærming. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle målrettet markedsføringsmateriell, tilpasse dine budskap til det svenske markedet og lansere effektive kampanjer som resonerer med din svenske målgruppe.
  • Salgsstøtte: Enten du ønsker å komme inn på det svenske markedet for første gang eller utvide din eksisterende kundebase, kan jeg hjelpe deg med å finne frem til de rette kontaktpersonene, forhandle avtaler og lukke lukrative avtaler.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over i det svenske markedet. Med min dype kunnskap om både norsk og svensk næringsliv, kultur og språk, kan jeg gi deg den veiledningen og støtten du trenger for å lykkes.

  • Lokalkjennskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, har jeg god kunnskap om det norske markedet, inkludert spesifikke for Hamarøy. Dette gjør meg i stand til å skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov og mål.
  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dokumentert historie med å hjelpe bedrifter som din å oppnå suksess i Sverige.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med mine kunder for å forstå deres individuelle behov og mål. Du kan stole på meg for å levere effektive løsninger og holde deg informert gjennom hele prosessen.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Jeg er din svenske forbindelse, klar til å hjelpe din bedrift i Hamarøy med å nå nye høyder. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ingen hindring – ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: