Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hamar

Din svenske forretningsforbindelse i Hamar

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg er dedikert til å hjelpe bedrifter i Hamar med deres forretningsbehov i Sverige.

Hamar er en blomstrende by med et rikt næringsliv, og mange bedrifter ser mot Sverige for å utvide horisonten. Med min ekspertise og lokale kunnskap kan jeg hjelpe Hamar-bedrifter med å få mest mulig ut av det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser som sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Uansett dine forretningsmål i Sverige, kan jeg gi råd og veiledning for å hjelpe deg med å nå dem. Jeg har erfaring med å hjelpe bedrifter med markedsinngang, forretningsutvikling, og mer.
  • Markedskunnskap: Det svenske markedet har sine egne nyanser og regler. Jeg kan gi deg innsikt i det lokale markedet, slik at du kan ta informerte beslutninger for din bedrift.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes på markedet. Jeg kan hjelpe deg med å koble deg med potensielle kunder, partnere og andre forretningsforbindelser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske markedet og dets regler og skikker.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Språkforståelse: Jeg forstår nyansene i både norsk og svensk forretningskultur, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Uansett dine forretningsbehov, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og få mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Avstanden mellom Hamar og Sverige er ingen hindring for suksess. Med min hjelp kan du navigere i det svenske markedet uansett hvor du befinner deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: