Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Halden

Øk forretningsmulighetene dine i Halden med hjelp fra Sverige

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Halden. Din nærhet til Sverige åpner døren for en rekke fordelaktige samarbeid og tjenester som kan gi din bedrift et økonomisk løft.

Tjenester som kan hjelpe din bedrift i Halden

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Halden å vokse og lykkes:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk, slik at du kan nå et bredere publikum og utvide virksomheten din til det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning for å hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle forskjeller og ta velinformerte beslutninger for din bedrift.
  • Markedsoperasjonstjenester: Utvikling og implementering av effektive markedsføringsstrategier for å nå svenske kunder og øke salget.
  • Salgsstøtte: Bistand med å etablere kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, samt forhandling av avtaler.
  • Nettverksbygging: Fasilitering av kontakt med svenske bedrifter og organisasjoner som kan være verdifulle for din virksomhet.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen, forstår jeg det svenske markedet og har et bredt nettverk av kontakter.
  • Språklig ekspertise: Jeg er ekspert på både norsk og svensk, noe som sikrer klare og effektive kommunikasjon.
  • Dedikasjon til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift i Halden med å nå sine mål og oppnå økonomisk vekst.

Avstanden er ingen hindring

Jeg befinner meg kanskje i Sverige, men avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Vi kan enkelt kommunisere og samarbeide via digitale verktøy og møteplasser.

Ta kontakt i dag

Jeg er klar til å hjelpe din bedrift i Halden med å realisere potensialet sitt i Sverige. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bistå deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: