Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hadsel

Din svenske forbindelsesled – forretningsekspertis på tvers av landegrensene

Som erfaren bedriftskonsulent i Sverige har jeg siden 1999 hjulpet norske virksomheter med å oppnå suksess. Nå ønsker jeg å utvide mine tjenester til å omfatte bedrifter i Hadsel, og jeg er overbevist om at jeg kan bidra til å løfte deres virksomhet til nye høyder.

Hadsel, med sin beliggenhet ved Vesterålen, har et stort potensial for handel og turisme. Nøkkelen til å låse opp dette potensialet ligger i effektiv kommunikasjon og forretningsforbindelser på tvers av landegrensene. Her kommer jeg inn i bildet.

Tjenester for å styrke din virksomhet i Hadsel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe hadselske bedrifter med å lykkes:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Jeg hjelper deg med å nå et svensk publikum gjennom markedsføringsstrategier tilpasset det svenske markedet, samt å knytte verdifulle kontakter med svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Jeg bistår deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle effektive forretningsplaner og navigere i det svenske regelverket.
  • Komplette administrative tjenester: Jeg tar hånd om administrative oppgaver som regnskapsføring, personalhåndtering og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.
  • Språktjenester: Jeg sørger for perfekte oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kommuniserer effektivt med dine svenske forbindelser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hadsel:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av det svenske markedet og forretningskultur.
  • Lokale innsiktsfulle råd: Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Hadsel-bedrifter står overfor.
  • Effektiv problemløsing: Jeg er dedikert til å finne kreative og effektive løsninger på dine forretningsutfordringer.
  • Sømløst samarbeid: Avstanden mellom Sverige og Hadsel er ingen hindring. Jeg er tilgjengelig for å kommunisere og samarbeide effektivt, uansett beliggenhet.

Ta kontakt i dag!

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe din bedrift i Hadsel med å nå dine mål. Er du klar til å ta neste steg? Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan bistå deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: