Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Grimstad

Ønsker du hjelp med svenske forretningstjenester i Grimstad?

Som erfaren forretningskonsulent med over 25 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Grimstad som trenger bistand med svenske forretningstjenester. Min base i Sverige gjør meg godt egnet til å hjelpe bedrifter i Norge med deres svenske behov.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Grimstad?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Grimstad med å lykkes i det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å tilpasse markedsføringsmateriell til det svenske markedet, utføre markedsundersøkelser og identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere forretningsstrategier for det svenske markedet, samt gi råd om juridiske, kulturelle og praktiske aspekter ved å drive virksomhet i Sverige.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne salgsrepresentanter i Sverige, utarbeide salgsmateriell på svensk og forhandle avtaler med svenske kunder.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan hjelpe deg med å etablere og drive datterselskaper i Sverige, samt håndtere administrative oppgaver som regnskapsføring og personaladministrasjon.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske forretningsforbindelser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Grimstad:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har en bred kompetanse innenfor forretningsutvikling, markedsføring, salg og lovgivning.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber effektivt og målrettet for å oppnå de beste resultatene for dine bedrift.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedrift i Grimstad som trenger hjelp med svenske forretningstjenester, ta gjerne kontakt med meg i dag. Avstanden er ikke noe problem, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: