Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gausdal

Din svenske forretningsforbindelse i Gausdal

Er du en bedriftseier i Gausdal som søker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Gausdal?

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomføre markedsundersøkelser, utvikle effektive markedsføringsstrategier og finne de riktige kanalene for å nå målgruppen din.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere forretningsplaner, utvide virksomheten din til Sverige og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Å etablere gode relasjoner med svenske kunder er avgjørende. Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder, utvikle salgsstrategier og forhandle avtaler.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er viktig i alle forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å oversette dokumenter og markedsføringsmateriell til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og ekspertise: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige. Jeg forstår de kulturelle forskjellene og vet hvordan man navigerer i det svenske næringslivet.
  • Lokale kunnskaper: Selv om jeg er basert i Sverige, har jeg god kunnskap om det norske markedet, inkludert Gausdal. Dette gjør meg i stand til å skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få din bedrift inn på markedet.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Uansett hva dine forretningsbehov er, kan jeg hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: