Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gaupne

Din svenske samarbeidspartner i Gaupne

Er du en bedriftseier i Gaupne som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ønsker du å utvide horisonten din og få tilgang til det svenske markedet? Da kan jeg, din profesjonelle svenske næringslivskonsulent, være den perfekte samarbeidspartneren for deg.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Med base i Sverige og lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, har jeg den unike kompetansen og nettverket som trengs for å hjelpe din Gaupne-baserte bedrift med å lykkes. Her er noen av fordelene ved å samarbeide med meg:

  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det svenske næringslivet inn og ut, og kan gi deg verdifull innsikt i lover, regler, kultur og forretningspraksis i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser mellom svensk og norsk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Markedsekspertise: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere og komme inn på nye markeder i Sverige, samt utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå svenske kunder.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg, slipper du kostnadene og utfordringene ved å etablere ditt eget datterselskap i Sverige.

Tjenester for din bedrift i Gaupne

Uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til markedsføring og salg i Sverige.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd markedsplan for det svenske markedet, og bistå deg med å gjennomføre den på en effektiv måte.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg med potensielle kunder, partnere og leverandører i Sverige, og hjelpe deg med å bygge langsiktige relasjoner.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, og jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift med å lykkes på det svenske markedet. Distansen mellom Gaupne og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å ta din bedrift i Gaupne til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: