Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Frøya

Din svenske næringslivspartner i Frøya

Som profesjonell svensk bedriftskonsulent med lang erfaring fra Norge, kan jeg hjelpe bedrifter i Frøya med deres svenske behov. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Frøya?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan bidra til din bedrifts suksess:

  • Oversettelser: Feilfri og nyansert kommunikasjon på svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg sørger for at ditt budskap når frem på en måte som skaper tillit og engasjement.
  • Markedskompetanse: Det svenske markedet har sine særegne regler og preferanser. Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet og dets forretningskultur, slik at du kan ta velinformerte beslutninger.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere til Sverige? Jeg bistår deg med å utarbeide en effektiv strategi for å nå dine mål på det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan bistå deg med å bygge relasjoner og skape salgsmuligheter.
  • Administrative tjenester: Navigering i det svenske byråkratiet kan være utfordrende. Jeg hjelper deg med administrative oppgaver, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Din beste samarbeidspartner i Sverige

Min lange erfaring og brede kompetanse innenfor svensk forretningsvirksomhet gjør meg til den perfekte samarbeidspartneren for din bedrift i Frøya. Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som ligger i det norske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet på en effektiv måte.

Avstanden mellom Frøya og Sverige er ingen hindring for et produktivt samarbeid. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt kommunisere og samarbeide, uavhengig av geografisk beliggenhet.

Ta kontakt i dag!

Er du interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Frøya? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: