Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Frogn

Din bro til svenske forretningstjenester i Frogn

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Frogn. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for effektivt samarbeid. Tvert imot, kan min beliggenhet gi din bedrift i Frogn en unik fordel.

Hvordan kan mine tjenester hjelpe din bedrift i Frogn?

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Frogn å blomstre. Her er noen eksempler:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av grensen. Jeg sørger for at budskapet ditt når frem på en klar og profesjonell måte, og unngår misforståelser som kan koste tid og penger.
  • Markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å lykkes med forretninger i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomføre grundige markedsundersøkelser for å identifisere potensielle kunder, konkurrenter og muligheter.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller styrke din posisjon i Frogn, kan jeg hjelpe deg med å utvikle effektive forretningsstrategier. Min erfaring og kunnskap om det svenske markedet kan gi deg et forsprang på konkurrentene.
  • Juridiske tjenester: Å navigere i det svenske juridiske systemet kan være utfordrende. Jeg kan koble deg med pålitelige advokater som kan gi deg råd og veiledning om lover og regler som gjelder for din virksomhet.
  • Nettverksbygging: Etablering av kontakter i Sverige er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med potensielle kunder, partnere og andre viktige aktører.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningspartner?

Det finnes flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Frogn:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg tilgang til oppdatert informasjon og lokale kontakter.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med mine kunder for å forstå deres behov og levere effektive løsninger.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er konkurransedyktige og gir god verdi for pengene.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din bro til svenske forretningstjenester. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Frogn, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid – avstanden er ingen hindring!

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: