Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fossbergom

Din svenske forbindelsen i Norge: Profesjonell forretningsrådgivning på tvers av landegrensene

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Fossbergom. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for effektivt samarbeid, og jeg er din perfekte brobygger til svenske ressurser og tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fossbergom?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Fossbergom å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og kommunikasjonsmateriell på perfekt svensk.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med markedsundersøkelser, etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere, og navigere i det svenske regelverket.
  • Salg og forretningsforbindelser: Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med svenske selskaper, forhandle avtaler og lukke profitable forretninger.
  • Administrasjon og drift: Trenger du bistand med administrative oppgaver eller drift av din virksomhet i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å finne pålitelige samarbeidspartnere og tjenesteleverandører.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Fossbergom:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Unik kompetanse og nettverk: Min dype kunnskap om både det norske og svenske markedet, kombinert med mitt brede nettverk i Sverige, gir deg en fordel.
  • Effektiv og problemfri samarbeid: Jeg jobber effektivt og kommuniserer tydelig for å sikre et smidig og problemfritt samarbeid.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Fossbergom å nå nye høyder. Avstanden mellom Fossbergom og Sverige er ingen hindring for suksess. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: