Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Førde

Din svenske forretningsforbindelse i Norge

Er du en bedrift i Førde som har behov for hjelp med svenske tjenester? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å møte dine spesifikke behov. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Førde?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Førde å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Perfekte svenske oversettelser: Det er avgjørende å kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder. Jeg kan levere profesjonelle og feilsøkte oversettelser av all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og juridiske dokumenter, slik at du kan være sikker på at budskapet ditt blir forstått på en klar og tydelig måte.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige eller bare forbedre dine eksisterende forbindelser, kan jeg gi deg ekspertråd og veiledning for å navigere i det svenske næringslivet.
  • Markedshjelp: Å trenge inn på det svenske markedet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi som er skreddersydd for det svenske markedet, slik at du når ut til rett målgruppe.
  • Salgsstøtte: Enten du leter etter nye kunder eller ønsker å styrke relasjonene med eksisterende kunder, kan jeg hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive salgsstrategier for det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Førde:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lykkes på det svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for svensk kultur og forretningspraksis.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden mellom Førde og Sverige utgjør ingen hindring – vi kan enkelt samarbeide digitalt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: