Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Florø

Din svenske forbindelsesperson i Florø

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg kan likevel bistå din bedrift i Florø med en rekke svenske tjenester som kan bidra til økt vekst og suksess.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Florø

Uavhengig av bransje eller størrelse på din bedrift, kan jeg tilby skreddersydde løsninger på deres spesifikke behov. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder gjennom profesjonelle og nyanserte oversettelser.
  • Markedsoversikt og forretningsutvikling i Sverige: Få verdifull innsikt i det svenske markedet og hjelp med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Øk salget og merkevarekjennskapen i Sverige gjennom skreddersydde kampanjer og salgsstrategier.
  • Etablering og drift av datterselskaper i Sverige: Få hjelp med å navigere det svenske byråkratiet og etablere din virksomhet i Sverige på en smidig og effektiv måte.
  • Nettverksbygging og rekruttering i Sverige: Bygg relasjoner med svenske aktører og få bistand med å finne de beste talentene for din bedrift i Sverige.

Florø, med sin maritime beliggenhet og blomstrende næringsliv, har et stort potensial for handel og samarbeid med Sverige. Ved å benytte mine tjenester, kan du dra nytte av min svenske kompetanse og erfaring, uten å måtte håndtere utfordringene knyttet til avstand og kulturelle forskjeller.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap og nettverk: Jeg har et bredt nettverk i Sverige, og kan koble din bedrift med de rette personene og ressursene.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr tjenester som er tilpasset din bedrifts spesifikke behov og mål.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, unngår du kostnader knyttet til å ansette egne ansatte i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Florø til nye høyder. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: