Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Flisa

Din profesjonelle bro til svenske forretningstjenester

Er du en bedrift i Flisa som ser mot Sverige for å utvide horisonten din og øke lønnsomheten? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din nøkkel til suksess. Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle nyansene og byråkratiske prosessene som kan virke utfordrende.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Flisa?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Flisa å vokse og blomstre. Her er noen eksempler:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og forretningsdokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og profesjonelt med dine svenske kunder og partnere.
  • Markedsoperasjon og forretningsutvikling: Det svenske markedet representerer en enorm mulighet for Flisa-bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan for Sverige, identifisere riktige salgskanaler og etablere solide forretningsforbindelser.
  • Juridisk og administrativ bistand: Navigering i det svenske juridiske og administrative systemet kan være tidkrevende og komplisert. Jeg kan hjelpe deg med å forstå de relevante lover og forskrifter, samt koble deg med pålitelige juridiske og administrative tjenesteytere i Sverige.
  • Forretningsnettverk og rekruttering: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og investorer, samt bistå deg i å finne kvalifiserte medarbeidere i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det finnes mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Flisa:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse for det svenske forretningsklimaet og de spesifikke behovene til norske bedrifter.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en omfattende pakke med tjenester som dekker alle dine behov for å lykkes på det svenske markedet.
  • Effektiv og personlig service: Jeg setter stor pris på å bygge langsiktige relasjoner med mine klienter og er dedikert til å hjelpe dem oppnå sine mål.
  • Nærhet til det svenske markedet: Min base i Sverige gir meg en fordel i forhold til konsulenter som befinner seg i Norge. Jeg kan enkelt reise til Sverige for å møte med dine kunder og partnere, og holde deg oppdatert på de siste endringene i markedet.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Flisa med å nå sine mål på det svenske markedet. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt via e-post for en gratis konsultasjon.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: