Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fiskåbygd

Øk din virksomhet i Fiskåbygd med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Fiskåbygd som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene ved det svenske markedet? Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fiskåbygd?

Uavhengig av dine spesifikke behov, kan jeg tilby en rekke svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift i Fiskåbygd å blomstre. Her er noen eksempler:

  • Perfekte oversettelser: Språklige barrierer kan være en stor hindring for å gjøre forretninger i utlandet. Jeg kan hjelpe deg med å overvinne denne utfordringen ved å levere profesjonelle og feilsøkte oversettelser av all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og juridiske dokumenter til og fra svensk.
  • Forretningsrådgivning: Det svenske markedet har sine egne regler, forskrifter og kulturelle nyanser. Jeg kan gi deg ekspertveiledning og rådgivning for å hjelpe deg med å navigere i dette landskapet og sikre at virksomheten din opererer i samsvar med lokale lover og beste praksis.
  • Markedsopplæring og -analyse: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å få verdifull innsikt i forbrukertrender, konkurrentlandskapet og den generelle økonomiske situasjonen, slik at du kan ta informerte beslutninger om din markedsføringsstrategi og forretningsutvikling.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å etablere et datterselskap i Sverige kan gi en rekke fordeler for din bedrift. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å sette opp og drive et datterselskap i Sverige, og sørge for at du overholder alle juridiske og administrative krav.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår at det finnes mange konsulenttjenester tilgjengelig. Her er hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Fiskåbygd:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir meg tilgang til verdifull informasjon og ressurser som kan være til nytte for din bedrift.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift i Fiskåbygd med å lykkes i Sverige. Jeg vil jobbe tett med deg for å forstå dine unike behov og utvikle en skreddersydd løsning som passer for deg.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Fiskåbygd å vokse og lykkes i Sverige, vennligst ikke nøl med å ta kontakt. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: