Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Finnsnes

Øk forretningen din i Finnsnes med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Finnsnes som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere ved hjelp av mine profesjonelle oversettelsestjenester. Jeg sikrer at budskapet ditt blir formidlet nøyaktig og nyansert, slik at du unngår dyre misforståelser og bygger tillit på tvers av landegrensene.
  • Forretningsrådgivning: Naviger i det svenske næringslivet med trygghet ved å dra nytte av min ekspertise og nettverk. Jeg hjelper deg med å forstå de kulturelle forskjellene, etablere kontakt med svenske aktører og utarbeide effektive strategier for å lykkes i det svenske markedet.
  • Markedskomмуnikasjon: La meg hjelpe deg med å skreddersy budskapet ditt for å nå det svenske publikummet. Jeg kan bistå med markedsmateriell, annonsering, sosiale medier og andre kommunikasjonskanaler for å sikre at du når målgruppen din på en effektiv måte.
  • Salgshjelp: Øk salget ditt i Sverige ved å dra nytte av min erfaring og kontakter. Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder, forhandle avtaler og bygge langsiktige relasjoner med svenske samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg?

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter gir meg en unik forståelse for dine spesifikke behov.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, har jeg god kunnskap om det norske markedet, inkludert Finnsnes. Dette gjør meg i stand til å skreddersy løsninger som passer perfekt for din bedrift.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine mål og utfordringer, og leverer deretter effektive og pålitelige tjenester som hjelper deg med å nå målene dine.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Finnsnes å blomstre i det svenske markedet. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: