Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fauske

Din svenske samarbeidspartner i Fauske

Som erfaren bedriftskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Fauske. Min base ligger i Sverige, men likevel kan jeg bistå deg med dine svenske behov på en effektiv og smidig måte.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fauske?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Fauske å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier som er tilpasset det svenske markedet.
  • Markedsoperasjonstjenester: Jeg kan bistå deg med å komme inn på det svenske markedet ved å utvikle og implementere effektive markedsføringsplaner.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder og partnere i Sverige, samt forhandle kontrakter.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Fauske:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter i Norge og Sverige med å lykkes.
  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og erfaring fra det norske markedet gjør meg i stand til å gi deg unike innsiktsfulle råd.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å gi deg de beste resultatene til en konkurransedyktig pris.

Distanse er ingen hindring

Min base i Sverige er ingen hindring for et effektivt samarbeid. Moderne teknologi gjør det enkelt å kommunisere og samarbeide på tvers av landegrenser.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Fauske å nå sine mål i Sverige.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: