Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Farsund

Din svenske forretningsforbindelse i Farsund

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Farsund. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Farsund en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for Farsund-bedrifter

Farsund, med sin strategiske beliggenhet og sterke næringslivstradisjon innen turisme, fiskeri og handel, har stort potensial for ytterligere vekst. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å utnytte dette potensialet på en rekke områder:

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon på svensk språk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser av all din forretningskommunikasjon, slik at du kan fremstå profesjonelt og tydelig overfor dine svenske samarbeidspartnere.
  • Markedsinnsikt og forretningsutvikling: Det svenske markedet har sine egne særtrekk og regler. Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle effektive strategier for å lykkes i Sverige.
  • Salgs- og forretningsstøtte: Å etablere og vedlikeholde relasjoner med svenske kunder og leverandører krever lokalkunnskap og erfaring. Jeg bistår deg med å bygge relasjoner, delta på møter og forhandle avtaler på svensk jord.
  • Administrative tjenester: Språklige og kulturelle barrierer kan gjøre administrative oppgaver i Sverige utfordrende. Jeg bistår deg med å navigere i det svenske administrative systemet, håndtere korrespondanse og sikre at alt er i henhold til svensk lov og regelverk.

Deres foretrukne samarbeidspartner i Sverige

Uansett hvilke forretningsmessige behov du har i Sverige, kan jeg være din svenske forretningsforbindelse. Min erfaring, lokalkunnskap og brede nettverk i Sverige gjør meg til den perfekte partneren for å hjelpe din Farsund-bedrift med å lykkes på det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et produktivt samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: