Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fagernes

Som svensk næringslivskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Fagernes

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg likevel bistå din bedrift i Fagernes med en rekke svenske tjenester som kan gi dere en økonomisk fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes, herunder:

  • Feilfri oversettelser: Feilfrie og nyanserte oversettelser er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrenser. Jeg kan oversette din markedsføringsmateriell, nettsider, forretningsavtaler og andre dokumenter til perfekt svensk, slik at du kan nå ut til et bredere publikum og bygge tillit med svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Rådgivning og veiledning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter med å navigere i det svenske næringslivet. Jeg kan gi deg råd om alt fra hvordan du etablerer en bedrift i Sverige til hvordan du finner de rette partnerne og overholder svenske lover og regler.
  • Markedsekspertise: Det svenske markedet har sine egne særtrekk og nyanser. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine mål.
  • Forretningsforbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan koble deg sammen med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Dette kan spare deg tid og krefter, og gi deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Fagernes:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Jeg har den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, har jeg god kunnskap om det norske markedet og forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi mine kunder personlig service og skreddersydde løsninger. Jeg tar tiden til å forstå dine individuelle behov og mål, og jeg jobber deretter for å utvikle en strategi som passer for deg.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom oss er ingen hindring. Du kan enkelt nå meg via e-post for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Fagernes å vokse og lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: