Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Evenskjer

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Evenskjer, en idyllisk bygd i hjertet av Nord-Norge, har mye å tilby både lokalbefolkningen og næringsdrivende. Men visste du at beliggenheten din nær grensen til Sverige åpner opp for spennende forretningsmuligheter?

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med base i Sverige kan jeg tilby Evenskjers bedrifter en omfattende pakke med tjenester som kan bidra til å øke fortjenesten og utvide virksomheten deres.

Hvordan kan jeg hjelpe din Evenskjer-bedrift?

Jeg forstår at det å drive virksomhet i en bygd som Evenskjer kan ha sine egne utfordringer. Spesielt når det gjelder å få tilgang til viktige ressurser og tjenester som ofte finnes i større byer. Her er noen måter jeg kan hjelpe deg på:

  • Perfekte oversettelser til svensk: Språkbarrieren kan være en hindring for å gjøre forretninger på tvers av landegrenser. Jeg kan hjelpe deg med å overvinne denne utfordringen ved å levere profesjonelle og feilsøkte oversettelser av all din forretningskommunikasjon til perfekt svensk.
  • Etablere kontakt med svenske partnere: Å bygge relasjoner med svenske selskaper kan være avgjørende for å utvide virksomheten din til Sverige. Jeg kan bruke mitt nettverk og erfaring til å koble deg sammen med potensielle samarbeidspartnere som passer dine spesifikke behov.
  • Navigere i det svenske markedet: Det svenske markedet har sine egne regler og forskrifter. Jeg kan veilede deg gjennom disse lovene og hjelpe deg med å forstå det svenske forretningsklimaet.
  • Effektivisere operasjonene dine: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere områder for forbedring i driften din og foreslå effektive løsninger som kan spare deg for tid og penger.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en konsulent; jeg er din forbindelse til Sverige. Med min omfattende erfaring og dype kunnskap om både det norske og svenske markedet, er jeg i en unik posisjon til å hjelpe Evenskjers bedrifter lykkes i Sverige.

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Evenskjers bedrifter står overfor.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få tilgang til de ressursene du trenger.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å gjøre dine svenske ambisjoner til virkelighet.

Bare send meg en e-post for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: