Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Etnedal

Hvordan kan en svensk næringslivskonsulent hjelpe din bedrift i Etnedal?

Etnedal kommune, som ligger i Innlandet fylke, er kjent for sin vakre natur og sitt blomstrende næringsliv. Bygda har et mangfold av bedrifter innenfor ulike sektorer, og mange av disse ser mot Sverige for å utvide horisonten og øke lønnsomheten.

Her er hvordan jeg, som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan bistå din virksomhet i Etnedal:

Økt eksport til Sverige

Et av de største fortrinnene ved å samarbeide med meg er min dype kunnskap om det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske regelverket, finne potensielle kunder og partnere, og tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske markedet. Dette kan føre til økt eksport, salg og omsetning for din bedrift.

Språklige nyanser

Feilfri og flytende kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i internasjonalt samarbeid. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og myndigheter. Dette sikrer at budskapet ditt blir forstått på en klar og tydelig måte, og unngår misforståelser som kan koste tid og penger.

Din kobling til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, fungerer jeg som din bro til nabolandet. Enten du søker nye leverandører, forretningsmuligheter eller ønsker å delta på messer og konferanser, kan jeg hjelpe deg med å etablere kontakt og bygge verdifulle relasjoner.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er flere fordeler ved å velge meg som din svenske næringslivskonsulent:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om både det norske og svenske markedet, noe som gir deg en unik fordel.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg tilby ekspertise og veiledning som hjelper deg med å nå dine mål.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan åpne dører for nye forretningsmuligheter.
  • Språklig ekspertise: Feilfri kommunikasjon er avgjørende, og jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe din bedrift i Etnedal med å lykkes i det svenske markedet. Hvis du er interessert i å lære mer om mine tjenester, ta gjerne kontakt for å starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: