Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Eivindvik

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Eivindvik å lykkes

Eivindvik, en sjarmerende bygd ved Osterfjorden, er kjent for sin fantastiske natur og sitt rike kulturliv. Bygda har et blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innen reiseliv, fiskeri, handel og håndverk. Men for å lykkes i dagens globale marked, trenger bedrifter ofte å se utover landegrensene.

Her er hvor jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby Eivindviks bedrifter en unik kombinasjon av tjenester som kan bidra til deres økonomiske suksess.

Din kobling til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov, enten det er i Sverige eller lokalt i Eivindvik, fungerer jeg som din knutepunkt til Sverige. Jeg har et bredt nettverk av kontakter og omfattende kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle og administrative forskjellene mellom Norge og Sverige.

Tjenester for å fremme din virksomhet

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe Eivindviks bedrifter med å vokse og blomstre:

  • Markedsføring og salg: Øk salget og nå nye kunder i Sverige ved hjelp av effektive markedsføringsstrategier og salgsfremmende tiltak tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide til nye markeder og optimalisere driften for økt lønnsomhet.
  • Nettverksbygging: Etabler verdifulle kontakter med svenske selskaper, bransjeforeninger og myndigheter.
  • Språktjenester: Få profesjonell hjelp med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Eivindvik:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det norske markedet og har omfattende kunnskap om svensk næringsliv.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige som kan hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og budsjett.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Eivindvik å nå sine mål.

Jeg ser frem til å samarbeide med deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: