Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Eigersund

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Eigersund?

Eigersund, en kystperle på Sørvestlandet, er kjent for sin idylliske skjærgård, historiske trehusbebyggelse og blomstrende næringsliv. Som en profesjonell svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å bistå norske bedrifter, ser jeg enormt potensial for samarbeid med selskaper i Eigersund.

Din bro til Sverige

Min beliggenhet i Sverige gjør meg til din perfekte bro til det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i forretningskulturen, etablere kontakter, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og håndtere juridiske og administrative prosesser.

Skreddersydde løsninger for din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Eigersund til å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Markedskonsulenttjenester: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning om hvordan du kan utvide virksomheten din til Sverige, enten gjennom eksport eller ved å etablere en filial.
  • Salgsstøtte: La meg bistå deg med å finne salgskanaler, utvikle salgsmateriell og forhandle kontrakter med svenske kunder.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Jeg har over 20 års erfaring med å bistå norske bedrifter og god forståelse for det svenske markedet.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine behov for å lykkes i Sverige.
  • Kostnadseffektivt: Å ansette meg er mer kostnadseffektivt enn å ansette din egen interne ressurs for å håndtere det svenske markedet.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og forstår nyansene i språket, noe som er avgjørende for vellykket kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg er din beste ressurs for å lykkes i det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Eigersund.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: