Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Eidsvoll

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Eidsvoll, med sin rike historie og strategiske beliggenhet, er et pulserende knutepunkt for næringsvirksomhet i Norge. Som profesjonell svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester og ekspertise til Eidsvolls bedrifter.

Øk forretningsmulighetene dine med svenske tjenester

Det svenske markedet representerer en unik mulighet for norske bedrifter. Språklig og kulturell nærhet gjør det enklere å bygge relasjoner og utvide virksomheten din til Sverige. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å navigere på det svenske markedet og maksimere forretningspotensialet ditt:

  • Perfekte oversettelser: Nøyaktige og flytende oversettelser av all din forretningskommunikasjon, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske partnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning for å hjelpe deg med å forstå det svenske næringslivsmiljøet, identifisere muligheter og utvikle effektive planer for å lykkes i Sverige.
  • Markedskommunikasjon: Utvikling av målrettet markedsføringsmateriell som resonerer med det svenske publikum, og hjelper deg med å nå dine svenske forretningsmål.
  • Salgsstøtte: Etablering av kontakter, forhandlinger og gjennomføring av avtaler med svenske selskaper.
  • Administrative tjenester: Bistand med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.

Hvorfor velge meg?

Som erfaren forretningskonsulent med base i Sverige, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet. Jeg er din bro til Sverige, og hjelper deg med å navigere i kulturelle forskjeller, bygge relasjoner og oppnå suksess.

  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg tilgang til oppdatert informasjon og nettverk innenfor det svenske næringslivet.
  • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i bransjen, har jeg en solid forståelse av forretningsutfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i Sverige.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og levere effektive løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din beste ressurs for å utvide virksomheten din til Sverige. Distansen er ingen hindring – ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: