Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Dyrøy

Øk din bedrift i Dyrøy med svensk kompetanse

Dyrøy er en kommune i Troms og Finnmark fylke, med et rikt næringsliv innen fiskeri, jordbruk, reiseliv og servicebransjen. Som profesjonell svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, ser jeg store muligheter for å bistå Dyrøys næringsdrivende med å lykkes i dagens marked.

Tjenester på svensk for din bedrift i Dyrøy

Min spesialitet er å koble norske bedrifter med svensk kompetanse på en rekke områder, og jeg kan tilby følgende tjenester:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten til din bedrift og nå nye kunder i Sverige gjennom effektiv markedsføring og tydelig kommunikasjon på svensk.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få skreddersydde råd og veiledning for å ta din bedrift til neste nivå. Jeg hjelper deg med å utarbeide strategier, identifisere nye muligheter og løse utfordringer.
  • Salg og forretningsforbindelser: Etabler og styrk bånd med svenske partnere og kunder. Jeg bistår deg med å navigere i det svenske markedet og bygge langsiktige relasjoner.
  • Juridiske spørsmål og kontrakter: Sikre at dine avtaler og forretningsvirksomhet overholder svensk lovgivning.
  • Administrative oppgaver: Få hjelp med administrative oppgaver som korrespondanse, rapportering og fakturering på svensk.

Din svenske forbindelse til suksess

Som din svenske forretningskonsulent fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uavhengig av dine spesifikke behov, kan jeg hjelpe deg med å finne de riktige ressursene og kompetansen i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap og nettverk: Jeg har gode kunnskaper om det svenske markedet og et bredt nettverk av kontakter.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber målrettet og effektivt for å levere konkrete resultater.
  • Kostnadseffektivt: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostbare etableringer i Sverige.

Ta kontakt i dag

Er du interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Dyrøy å vokse og lykkes? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: