Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Drøbak

Øk forretningsmulighetene dine i Drøbak med svensk ekspertise

Drøbak, en sjarmerende kystby med rik historie og et blomstrende næringsliv, tilbyr et unikt miljø for bedrifter. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være avgjørende å utvide horisonten og benytte seg av ressursene i nabolandet Sverige.

Her er hvor jeg kommer inn i bildet. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg en omfattende pakke med tjenester som kan hjelpe din bedrift i Drøbak til å nå nye høyder.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det svenske markedet byr på mange muligheter for norske bedrifter. Å samarbeide med en svensk konsulent gir deg en unik fordel:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket, noe som kan være avgjørende for å lykkes i forretninger der.
  • Språkkompetanse: Feilfri svensk oversettelse er avgjørende for effektiv kommunikasjon. Jeg sikrer at all din kommunikasjon med svenske partnere er klar, konsist og profesjonell.
  • Effektivitet: Å navigere i et nytt marked kan være tidkrevende og utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å spare tid og penger ved å veilede deg gjennom prosessen og koble deg til de rette menneskene.

Tjenester som tilbys

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Drøbak å dra nytte av det svenske markedet:

  • Markedsplanlegging og -utvikling: Jeg hjelper deg med å utarbeide en effektiv strategi for å komme inn på det svenske markedet, identifisere målmarkedet ditt og utvikle en skreddersydd handlingsplan.
  • Forretningsutvikling: Jeg samarbeider med deg for å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle partnerskap og utvide virksomheten din.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder i Sverige, etablere kontakt og utarbeide effektive salgsstrategier.
  • Markedsføring og kommunikasjon: Jeg hjelper deg med å utvikle målrettede markedsføringskampanjer for det svenske markedet og sikre at kommunikasjonen din er kulturelt relevant.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Drøbak-bedrifter står overfor. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige er jeg din perfekte bro til suksess på det svenske markedet.

Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift med å vokse og blomstre. Jeg er tilgjengelig for å diskutere dine spesifikke behov og utvikle en skreddersydd løsning som passer for din bedrift.

Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Jeg ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å ta din bedrift i Drøbak til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: