Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Drangedal

Øk forretningen din i Drangedal med svensk ekspertise

Drangedal, en sjarmerende bygd i Telemark, Norge, er kjent for sin vakre natur, rike historie og vennlige mennesker. Men for lokale bedrifter kan det å navigere i det svenske markedet virke utfordrende. Her er hvor jeg, din profesjonelle svenske forretningskonsulent, kan hjelpe.

Din bro til Sverige

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, er jeg din ideelle ressurs for å utvide virksomheten din til nabolandet. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å overvinne språklige og kulturelle barrierer, samt få fotfeste i det svenske markedet.

Tjenester for vekst

  • Perfekte svenske oversettelser: La meg sørge for at kommunikasjonen din med svenske kunder og partnere er feilfri og nyansert.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om alt fra markedsføring og salg til juridiske og administrative forhold i Sverige.
  • Effektivisering av prosesser: Identifiser områder for forbedring og implementer effektive strategier for å optimalisere driften din.
  • Utvikling av nettverk: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og bransjeaktører.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Min historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige taler for seg selv.
  • Dyp forståelse for både norske og svenske markeder: Jeg kan navigere i nyansene ved å gjøre forretninger i begge land.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr en plan som passer din bedrift.

Ta kontakt i dag

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, forbedre kommunikasjonen med svenske partnere, eller optimalisere driften din, er jeg her for å hjelpe. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Drangedal å vokse.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: