Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Drammen

Øk forretningen din i Drammen med svensk ekspertise

Drammen, den pulserende havnebyen ved Oslofjorden, er et kraftsenter for norsk næringsliv. Med sin strategiske beliggenhet og sterke industritradisjon, tiltrekker Drammen seg stadig nye og innovative bedrifter. Men i dagens globaliserte verden kan det være hensiktsmessig å se utover landegrensene for å finne riktig kompetanse og tjenester.

Her er hvor jeg kommer inn i bildet. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby Drammens næringsliv et bredt spekter av svenske tjenester som kan bidra til økt vekst og lønnsomhet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Drammen?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan være verdifulle for bedrifter i Drammen, uavhengig av bransje eller størrelse. Her er noen eksempler:

  • Perfekt oversettelse til svensk: Språk er et viktig verktøy i næringslivet, og å kommunisere på en klar og tydelig måte på tvers av landegrenser er avgjørende. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at dine budskap når frem til et svensk publikum på en profesjonell og feilfri måte.
  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Sverige er et stort og lovende marked for norske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide effektive markedsføringsstrategier, finne relevante forretningsforbindelser og navigere det svenske forretningsklimaet.
  • Salgsstøtte og forhandlinger: Å lykkes i det svenske markedet krever god kunnskap om lokale forretningsskikker og forhandlingspraksis. Jeg kan bistå deg med å bygge relasjoner, presentere dine produkter og tjenester på en overbevisende måte, og oppnå avtaler som er gunstige for din bedrift.
  • Nettverksbygging og rekruttering i Sverige: Å etablere gode relasjoner med svenske aktører og finne kvalifiserte medarbeidere er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter, identifisere aktuelle kandidater og gjennomføre effektive rekrutteringsprosesser.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som ligger i å drive virksomhet på tvers av landegrensene. Med min omfattende erfaring, kulturelle forståelse og brede nettverk i Sverige, er jeg din ideelle samarbeidspartner for å lykkes i det svenske markedet.

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kompetansen og innsikten for å bistå deg på veien mot suksess.
  • Lokalkjennskap: Jeg har et bredt nettverk i Sverige og god forståelse for det svenske næringslivet, kulturen og forretningsskikkene.
  • Dedikert service: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift nå sine mål i Sverige, og jeg skreddersyr mine tjenester for å møte dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er distanse ingen hindring for et vellykket samarbeid. Vi kan enkelt holde møter og kommunisere via digitale plattformer, slik at vi kan jobbe effektivt sammen uansett beliggenhet.

Jeg gleder meg til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Drammen til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: