Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Dalen

Hvordan din bedrift i Dalen, Norge, kan dra nytte av mine svenske forretningstjenester

Er du en bedriftseier i Dalen, Norge, som ser etter måter å utvide horisonten og øke fortjenesten på? Leter du etter en pålitelig partner i Sverige som kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet og oppnå suksess? Da kan jeg være den perfekte løsningen for deg.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg har en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet, og jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift med å nå sine mål.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser, slik at du enkelt kan kommunisere med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en markedsføringsplan for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og etablere viktige forretningsforbindelser.
  • Markedskunnskap: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å forstå de kulturelle nyansene og forretningsskikkene som er nødvendige for å lykkes.
  • Regelverk og compliance: Jeg kan veilede deg gjennom de juridiske og administrative prosessene for å drive virksomhet i Sverige, slik at du sikrer at du overholder alle gjeldende lover og regler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkjennskap: Som din svenske forbindelse har jeg et bredt nettverk av kontakter og inngående kunnskap om det svenske markedet. Dette kan gi deg en betydelig fordel over konkurrentene dine.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og unngå kostnadene ved å etablere et eget kontor i Sverige.
  • Språkkompetanse: Med perfekt flytende svensk og omfattende erfaring med å jobbe med norske bedrifter, kan jeg sikre sømløs kommunikasjon og forståelse mellom deg og dine svenske forbindelser.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske byråkratiet og få ting gjort raskt og effektivt.

Ta kontakt i dag

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett dine spesifikke behov, er jeg her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la oss sammen ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: