Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Dale

Øk dine forretningsmuligheter i Dale med svensk kompetanse

Dale, en sjarmerende bygd i Vestland fylke, er kjent for sin vakre natur og sitt rike kulturliv. Med en voksende økonomi og et ambisiøst næringsliv, søker kanskje din bedrift etter nye muligheter for vekst og utvikling. Her kan svensk kompetanse spille en avgjørende rolle.

Din bro til Sverige

Som en erfaren svensk forretningskonsulent med lang historie i å bistå norske bedrifter siden 1999, fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller lokalt i Dale, står jeg klar til å hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet og maksimere dine muligheter.

Tjenester som gir deg en økonomisk fordel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å blomstre:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon på tvers av landegrenser er avgjørende for suksess. Jeg sørger for at dine budskap formidles tydelig og nyansert på svensk.
  • Markedskompetanse: Få innblikk i det svenske markedet, forstå kundepreferanser og konkurrentbildet, og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine svenske mål.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, etablere strategiske partnerskap, og utvide din virksomhet til nye markeder.
  • Salgsstøtte: Oppnå suksess i det svenske markedet med skreddersydde salgsstrategier, forhandlingsekspertise og kulturell innsikt.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og byråkratiske prosesser i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, kan jeg tilby deg:

  • Unik kompetanse: Min dype forståelse for både det norske og svenske markedet gir deg en fordel.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine behov og levere resultater som gir verdi.
  • Lokalkunnskap: Jeg har et bredt nettverk i Sverige, noe som gir deg tilgang til viktige ressurser og kontakter.

Ta kontakt i dag

Avstanden er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige, uansett hvor du befinner deg i Dale. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: