Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bryne

Din svenske forretningsforbindelse i Bryne

Er du en bedriftseier i Bryne som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Leter du etter måter å utvide din virksomhet til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere det svenske markedet? Se ikke lenger!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med min base i Sverige og omfattende kunnskap om begge markedene, er jeg perfekt posisjonert til å være din svenske forretningsforbindelse.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester av høy kvalitet, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske næringslivet, navigere regelverk, etablere kontakter og utvikle effektive forretningsstrategier for det svenske markedet.
  • Markedskunnskap: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, forbrukertrender og konkurrentlandskapet, slik at du kan ta informerte beslutninger om din virksomhet i Sverige.
  • Kulturell forståelse: Jeg kan hjelpe deg med å bygge bro over kulturelle forskjeller og sikre at du kommuniserer og samarbeider effektivt med svenske forretningspartnere.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkjennskap: Med min base i Sverige, har jeg tilgang til et omfattende nettverk av kontakter og ressurser, som jeg kan bruke til din fordel.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og kostnader ved å etablere et eget kontor i Sverige.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å komme raskt i gang på det svenske markedet og unngå fallgruver som nyetablerte bedrifter ofte opplever.
  • Språkkompetanse: Med perfekt flytende svensk og omfattende kunnskap om det norske markedet, kan jeg fungere som en bro mellom de to landene.

Din vei til suksess i Sverige

Enten du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, finne nye svenske leverandører eller bare forstå det svenske markedet bedre, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg er dedikert til å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg er overbevist om at min erfaring og kompetanse kan gjøre en forskjell for din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: