Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bruflat

Hvordan din bedrift i Bruflat kan dra nytte av mine svenske forretningstjenester

Er du en bedriftseier i Bruflat, Norge, som leter etter måter å utvide virksomheten din og nå nye kunder i Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.

Forståelse av det svenske markedet

Det svenske markedet byr på en rekke muligheter for norske bedrifter. Sverige er et nordisk land med en sterk økonomi og et høyt forbruksnivå, noe som gjør det til et attraktivt marked for eksport. Men for å lykkes i Sverige, er det viktig å forstå det svenske næringslivet og kulturen. Her kan jeg hjelpe deg.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse på det svenske markedet, herunder:

  • Markedsføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, finne riktige salgskanaler og bygge relasjoner med potensielle kunder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle forretningsplaner og få kontakt med relevante forretningsforbindelser.
  • Administrasjon og compliance: Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske byråkratiet, etablere virksomhet i Sverige og sikre at du overholder alle lover og regler.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere ved å tilby oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsider.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til å velge meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, næringslivet og kulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder og partnere.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å hjelpe deg med å nå dine mål på det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å vokse på det svenske markedet, kan du ta kontakt med meg i dag. Avstanden er ikke noe problem, vi kan samarbeide uansett beliggenhet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: