Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brønnøy

Hvordan kan en svensk næringslivskonsulent hjelpe din bedrift i Brønnøy?

Brønnøy, en kystkommune i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Som et profesjonell svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby en unik kombinasjon av kompetanse og markedskjennskap som kan bidra til din suksess.

Din bro til Sverige

Uavhengig av om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter eller bare forbedre kommunikasjonen med dine svenske naboer, kan jeg være din bro til Sverige. Jeg har et omfattende nettverk av kontakter og dyptgående kunnskap om det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle forskjellene og byråkratiske prosessene.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til feilfri svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan tilby skreddersydde råd og veiledning basert på din bransje og spesifikke mål. Enten du trenger hjelp med å utvikle en markedsføringsplan, etablere forbindelser eller forstå det svenske regelverket, kan jeg hjelpe deg.
  • Markedskunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, inkludert forbrukertrender, konkurranselandskapet og regulatoriske endringer. Denne kunnskapen kan hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger om din virksomhet i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dokumentert historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet og kulturen.
  • Nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Brønnøy med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: