Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brevik

Hvordan din bedrift i Brevik kan dra nytte av svensk forretningskompetanse

Brevik, en blomstrende kystby i Norge, har et rikt næringsliv med et bredt spekter av virksomheter. For å holde seg konkurransedyktige i dagens globale marked, er det viktig for bedrifter å utnytte alle tilgjengelige ressurser. Her kommer svensk forretningskompetanse inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan være til nytte for din bedrift i Brevik. Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere kompleksitetene ved å gjøre forretninger på tvers av landegrensene.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at meldingene dine blir forstått nøyaktig og tydelig av dine svenske partnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier for å nå dine mål i Sverige. Min erfaring og kunnskap om det svenske markedet kan gi deg en fordel over konkurrentene.
  • Markedsoppføring: Å nå ut til et nytt publikum kan være utfordrende, spesielt i et annet land. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsplan for å nå dine svenske mål kunder.
  • Salgsstøtte: Å bygge relasjoner og lukke avtaler krever kulturell forståelse og forretningsmessig dyktighet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske salgslandskapet og øke sjansene for suksess.
  • Nettverksbygging: Å koble deg til de rette menneskene er avgjørende for å lykkes i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å bygge verdifulle forbindelser med svenske selskaper og enkeltpersoner.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen for å hjelpe din bedrift med å nå sine mål.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg en dyp forståelse for det svenske markedet, kulturen og forretningspraksisen.
  • Personlig service: Jeg er forpliktet til å gi deg personlig oppmerksomhet og skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Beliggenheten min i Sverige trenger ikke være en barriere for samarbeid. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt kommunisere og samarbeide uansett hvor vi befinner oss.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Brevik å lykkes i Sverige. Kontakt meg i dag for å starte en samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: