Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bremanger

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Bremanger

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til virksomheter i Bremanger som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Bremanger?

Jeg forstår at bedrifter i Bremanger, som i andre norske byer, kan ha behov for ulike tjenester fra Sverige. Her er noen områder hvor jeg kan bistå din bedrift:

  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere til Sverige, eller samarbeide med svenske selskaper? Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, etablere kontakter og tilpasse din forretningsplan til svenske forhold.
  • Markedskommunikasjon: Trenger du hjelp med å markedsføre din bedrift mot et svensk publikum? Jeg kan bistå med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og materiell på perfekt svensk.
  • Juridiske spørsmål: Har du juridiske spørsmål knyttet til svensk forretningsvirksomhet? Jeg kan koble deg med relevante advokater og andre juridiske eksperter i Sverige.
  • Andre forretningstjenester: I tillegg til ovennevnte, kan jeg også hjelpe din bedrift med en rekke andre tjenester, for eksempel salg, innkjøp, regnskap og administrasjon.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til å velge meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som kan være en stor fordel for din bedrift.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber effektivt og målrettet for å oppnå de beste resultatene for mine kunder.
  • Kostnadseffektiv: Mine tjenester er kostnadseffektive sammenlignet med å ansette egne ansatte i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, er jeg din kontaktperson. Avstanden er ikke noe problem, og jeg gleder meg til å høre fra deg og starte et samarbeid.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: