Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brattvåg

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Brattvåg

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Brattvåg og omegn. Min spesialitet er å bistå norske bedrifter med deres svenske forretningsbehov.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Brattvåg?

Brattvåg er en kystby med en rik maritim historie og et blomstrende næringsliv. Mange bedrifter i Brattvåg har ambisjoner om å utvide virksomheten til Sverige. Her er noen måter jeg kan hjelpe din bedrift med å oppnå dette:

  • Perfekte oversettelser: Sørg for at dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter er feilfrie og kulturelt tilpasset for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Få hjelp med å etablere kontakt med potensielle kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Markedskjennskap: Få innsikt i det svenske markedet, forbrukertrender og konkurranselandskapet.
  • Strategisk rådgivning: Få hjelp med å utvikle en effektiv strategi for å lykkes i det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Jeg er det beste valget for din bedrift i Brattvåg fordi:

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og næringslivet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige som kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål.
  • Effektivitet: Jeg jobber på en effektiv og resultatorientert måte.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden mellom Brattvåg og Sverige trenger ikke å være en hindring for din bedrifts suksess. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: