Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bokn

Hvordan din bedrift i Bokn kan dra nytte av svensk ekspertise

Bokn, en vakker øykommune på Vestlandet, har et blomstrende næringsliv med et bredt spekter av virksomheter. Disse virksomhetene kan imidlertid noen ganger ha behov for ekspertise som ikke alltid er tilgjengelig lokalt. Her kommer jeg inn i bildet.

Din svenske forretningsforbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, er jeg din bro til svenske tjenester og markeder. Uavhengig av dine spesifikke behov, enten de er i Sverige eller lokalt i Bokn, er jeg her for å hjelpe deg med å navigere landskapet og oppnå suksess.

Tjenester som gir din bedrift et forsprang

Jeg tilbyr et bredt spekter av forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Bokn til å vokse og blomstre. Her er noen eksempler:

  • Perfekt svensk oversettelse: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med feilfrie og nyanserte oversettelser.
  • Markedsopplæringsseminarer og rådgivning: Lær deg hemmelighetene til det svenske markedet og få konkrete strategier for å lykkes.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive forretningsplaner for å nå dine mål.
  • Salgs- og markedsføringsstrategier: Utvikle og implementere skreddersydde salgs- og markedsføringsstrategier for å nå det svenske markedet.
  • Nettverksbygging og forbindelser: Få kontakt med de rette personene i Sverige for å bygge verdifulle forretningsforbindelser.

Fordelene ved å velge meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Bokn:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Unik forståelse for både norske og svenske markeder: Jeg forstår de kulturelle og forretningsmessige nyansene i begge land, noe som gir deg en betydelig fordel.
  • Personlig service og skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og utvikler løsninger som passer perfekt for din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon og samarbeid: Jeg er tilgjengelig for å kommunisere og samarbeide med deg effektivt, uansett avstand.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Bokn til å nå nye høyder. Ikke la avstanden være en hindring – ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: