Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bø

Erfaring svensk forretningskonsulent tilbyr tjenester i Bø, Norge

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Bø, en sjarmerende by i Nord-Norge, har et blomstrende næringsliv med et bredt spekter av selskaper. Disse virksomhetene kan dra nytte av mine svenske forretningstjenester for å oppnå sine mål og få en konkurransefordel.

Skreddersydde løsninger for norske bedrifter

Jeg tilbyr en rekke profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedrifter i Bø med å lykkes:

  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere strategier for vekst, markedsføring, drift og mer.
  • Markedsundersøkelser og analyse: Få innsikt i det norske markedet, konkurrentene dine og kundene dine for å ta informerte beslutninger.
  • Forretningsplanlegging: Utarbeid en solid forretningsplan for å sikre finansiering, tiltrekke investorer og oppnå dine mål.
  • Salgsutvikling: Øk salget og få nye kunder ved hjelp av effektive salgsstrategier og teknikker.
  • Administrative tjenester: Reduser arbeidsmengden din og fokuser på kjernevirksomheten din ved å outsource administrative oppgaver.
  • Språktjenester: Få dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk for å nå et bredere publikum.

Din svenske forbindelsespunkt

Som din svenske forretningskonsulent i Bø, kan jeg være din kontaktperson for alle dine profesjonelle behov i Sverige. Jeg har et bredt nettverk av svenske forretningsfolk og organisasjoner, og jeg kan hjelpe deg med å få kontakt med de rette personene for å lykkes i det svenske markedet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det norske og svenske markedet, samt kulturelle forskjeller.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i begge land, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er kostnadseffektive sammenlignet med å ansette en intern konsulent.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Bø til å nå sine mål. Avstanden mellom Bø og Sverige er ikke noe problem. Du kan enkelt nå meg via e-post for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: