Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bergset

Din svenske forretningsforbindelse i Bergset, Norge

Er du en bedriftseier i Bergset, Norge, som leter etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ser du mot Sverige for å utvide horisonten din og nå et bredere marked? Da kan jeg være den perfekte ressursen for deg.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg har en dyp forståelse for det norske og svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle og språklige nyansene som er involvert i å gjøre forretninger på tvers av grensen.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Bergset å lykkes, herunder:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, finne de riktige salgskanalene og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle nye produkter og tjenester, og utarbeide planer for vekst og ekspansjon.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg sammen med svenske forretningsfolk, potensielle kunder og partnere.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon med svenske partnere er profesjonell og feilfri. Dette inkluderer oversettelse av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell, samt korrekturlesing og språkvask.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Bergset:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske markedet og dets regler og forskrifter.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for din suksess.
  • Språklige ferdigheter: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg, kan du unngå kostnadene ved å ansette en egen svensk forretningsutvikler.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Bergset. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: