Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bergen

Din svenske forretningsforbindelse i Norge

Bergen, med sin vakre beliggenhet ved siden av syv fjell og en rik maritim historie, er et pulserende knutepunkt for forretningsvirksomhet i Norge. Som en erfaren svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene bedriftene i Bergen står overfor.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Bergen?

Min spesialitet er å koble norske selskaper med svenske ressurser og tjenester. Uavhengig av om du trenger hjelp med å etablere kontakt med svenske leverandører, navigere i det svenske byråkratiet eller utvide virksomheten din til det svenske markedet, kan jeg være din pålitelige partner. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet nøyaktig og nyansert på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om både det norske og svenske markedet, og kan gi deg strategisk veiledning for å hjelpe deg med å navigere i komplekse forretningslandskap.
  • Markedsopplæring og rekruttering: Å forstå det svenske markedet og dets kulturelle nyanser er avgjørende for å lykkes. Jeg tilbyr opplæring og rådgivning for å hjelpe deg med å forstå det svenske forretningsklimaet og rekruttere kvalifiserte medarbeidere.
  • Etablering og markedsføring: Trenger du hjelp med å etablere din virksomhet i Sverige eller markedsføre produktene eller tjenestene dine til svenske kunder? Jeg kan bistå deg med alt fra registering av selskaper til utvikling av effektive markedsføringsstrategier.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Bergen:

  • Bred erfaring og lokalkunnskap: Med over 25 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av de unike behovene til norske selskaper som opererer i Sverige.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i både Norge og Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er forpliktet til å levere høykvalitetstjenester og skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Meskipun jeg befinner meg i Sverige, er jeg alltid tilgjengelig for å hjelpe bedrifter i Bergen. Moderne teknologi gjør det enkelt å samarbeide på tvers av landegrenser, og jeg er alltid tilgjengelig for møter via telefon, e-post eller videokonferanse.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Bergen med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: