Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Austrheim

Din forretningsforbindelse i Sverige

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg kan likevel bistå din bedrift i Austrheim med et bredt spekter av svenske tjenester som kan gi dere en økonomisk fordel.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Feilfri oversettelser: Profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene. Dette er spesielt viktig for markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter og forretningsavtaler.
  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Ønsker du å nå ut til det svenske markedet? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi, finne relevante samarbeidspartnere og navigere det svenske regelverket.
  • Forretningsrådgivning: Uansett dine forretningsmål i Sverige, kan jeg tilby skreddersydd rådgivning basert på min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å starte opp og drive datterselskaper i Sverige kan være en kompleks prosess. Jeg kan veilede deg gjennom hele prosessen, fra registrering til daglig drift.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av de økonomiske og kulturelle aspektene ved å drive virksomhet i både Norge og Sverige.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som kan være en fordel for din bedrift når dere ønsker å etablere dere på det svenske markedet.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å levere skreddersydde løsninger og effektiv service som hjelper din bedrift i Austrheim med å nå sine mål i Sverige.

Distanse er ingen hindring

Min base i Sverige forhindrer meg ikke i å bistå din bedrift i Austrheim. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt holde møter og samarbeide på nett.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess i Sverige.

Du kan ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: