Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Åseral

Din svenske samarbeidspartner i Åseral

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Åseral. Med beliggenhet i Sverige, kan jeg bistå med en rekke svenske tjenester som kan gi din bedrift i Åseral et økonomisk fortrinn.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder ved hjelp av mine profesjonelle oversettelsestjenester.
  • Markedsføring i Sverige: Nå et bredere publikum og øk salget ditt ved hjelp av målrettet markedsføring mot det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Utvid virksomheten din til Sverige med hjelp av min ekspertise på det svenske markedet.
  • Etablering i Sverige: Få hjelp med å navigere de juridiske og administrative prosessene ved å etablere din virksomhet i Sverige.
  • Salgsstøtte i Sverige: Bygg relasjoner og øk salget ditt i Sverige med min hjelp til å finne potensielle kunder og forhandle avtaler.
  • Andre forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre tjenester som kan hjelpe din bedrift å lykkes, for eksempel markedsundersøkelser, forretningsplanlegging og nettverksbygging.

Å ha en etablert kontakt i Sverige kan være uvurderlig for bedrifter i Åseral som ønsker å gjøre forretninger i Sverige. Min erfaring og kompetanse kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, bygge relasjoner og oppnå suksess.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift å lykkes.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber effektivt og pålitelig for å levere de resultatene du trenger.
  • Rimelige priser: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser på mine tjenester.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Sverige og Norge er ingen hindring for suksess. Du kan enkelt ta kontakt via e-post for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: