Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Arendal

Din svenske samarbeidspartner i Arendal

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til næringsdrivende i Arendal. Med min base i Sverige, kan jeg tilby en unik kombinasjon av lokalkunnskap og svensk ekspertise, noe som gir din bedrift en betydelig fordel i dagens marked.

Skreddersydde løsninger for ditt behov

Jeg forstår at hvert selskap har unike behov. Det er derfor jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: La meg hjelpe deg med å nå et svensk publikum med effektive markedsføringsstrategier og kulturelt tilpasset kommunikasjon.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere partnerskap og utvikle en vellykket svensk forretningsmodell.
  • Juridiske tjenester: Trenger du hjelp til å forstå svenske lover og forskrifter? Jeg kan koble deg med et nettverk av pålitelige advokater som kan gi deg juridisk rådgivning.
  • Salg og forretningsforbindelser: Jeg kan hjelpe deg med å koble deg med potensielle kunder og partnere i Sverige, slik at du kan utvide nettverket ditt og øke salget.
  • Språktjenester: Feilfri og profesjonell oversettelse er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske forbindelser.

Din bro til Sverige

Å ha en etablert kontakt i Sverige gir din bedrift en rekke fordeler. Jeg kan være din lokale ressurs, hjelpe deg med å navigere i kulturelle forskjeller, og sikre at virksomheten din overholder alle svenske lover og forskrifter.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min erfaring og ekspertise sikrer at du får de beste rådene og veiledningen for å nå dine mål.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et vell av ressurser og muligheter.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg er dedikert til å levere resultater og sørge for at du er fornøyd med tjenestene mine.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og dine mål i Sverige. Uansett dine behov, er jeg her for å hjelpe deg med å lykkes. Avstanden mellom Norge og Sverige er ikke noe hinder for et vellykket samarbeid.

Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: