Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Alstahaug

Øker bedriftens suksess med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Alstahaug som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet har å tilby? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Dine behov møtes

Uavhengig av dine spesifikke behov, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og få mest mulig ut av de mange mulighetene som finnes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med profesjonelle og kulturelt nyanserte oversettelser.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan etablere deg på det svenske markedet, utvide virksomheten din og oppnå dine økonomiske mål.
  • Markedskommunikasjon: Bygg merkevarekjennskap og engasjer dine svenske kunder med strategisk kommunikasjon og markedsføringskampanjer.
  • Salgsstøtte: Oppnå salgsmålene dine med min hjelp til å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsstrategier og forhandle avtaler.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningspartner gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har omfattende erfaring med det svenske markedet og forstår de kulturelle nyansene som er avgjørende for suksess.
  • Effektivitet: Jeg sparer deg tid og penger ved å håndtere dine svenske forretningsbehov på en effektiv og profesjonell måte.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg en fordel i forhold til konkurransen.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg like effektivt hjelpe bedrifter i Alstahaug takket være moderne teknologi og kommunikasjonsverktøy.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å øke bedriftens suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: