Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Agder

En erfaren forretningskonsulent tilbyr omfattende tjenester til bedrifter i Agder

Jeg er en profesjonell svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter – helt siden 1999. Jeg har den kompetansen og nettverket som trengs for å bistå virksomheter i Agder med å dekke deres behov for ulike typer svenske tjenester, fra min base i Sverige. Uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Agder er, er jeg den perfekte forbindelsen.

Fordeler med å samarbeide med meg

Agder er en region som nyter stor økonomisk vekst, og samarbeid med en svensk forretningskonsulent kan gi bedrifter tilgang til det store svenske markedet, samtidig som det åpner mange dører i Sverige generelt. Jeg kan bistå dere med å finne svenske samarbeidspartnere, forstå svenske forretningskulturer og oversette viktige dokumenter. Dessuten kan dere få hjelp med markedsføring mot den svenske offentligheten – alt dette kan gi bedriften et betydelig fortrinn.

Tjenester fra A til Å for norske virksomheter

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe norske virksomheter å lykkes i Sverige:

  • Omfattende markedsundersøkelser: Forstå det svenske markedet, konkurrentlandskapet og kundenes behov.
  • Utforming av markedsføringsstrategier: Skreddersydd for å nå svenske kunder effektivt.
  • Perfekte oversettelser til svensk: Av dokumenter, nettsteder, markedsføringsmateriell, forretningskorrespondanse samt andre viktige tekster.
  • Forretningskonsultasjon: Få verdifull innsikt om svensk forretningskultur og etikette.
  • Opprette forbindelse med svenske partnere: Åpne opp for nye muligheter, utvid virksomheten din og inngå verdifulle strategiske partnerskap.
  • Juridisk støtte: Naviger i svenske lover, reguleringer og retningslinjer.
  • Kundestøtte og kundeservice på svensk: Sørg for tilfredse svenske kunder.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent i Norge

Med mange års erfaring og et godt etablert nettverk i Sverige, er jeg den beste kontaktpersonen for norske bedrifter som ønsker å lykkes på andre siden av grensen. Jeg forstår begge kulturene og de unike utfordringene som oppstår når man skal drive forretninger i begge land. Med min omfattende kunnskap om norsk og svensk kultur og lover, vil jeg sørge for at dere tar informerte valg og unngår potensielle risikoer.

Jeg ser frem til å høre fra dere!

Den geografiske avstanden mellom oss trenger ikke være en barriere. Jeg ser frem til å høre fra dere og starte et profesjonelt samarbeid som er til gjensidig fordel. Ta gjerne kontakt, så kan vi diskutere hvordan jeg kan bidra til deres suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: