Mattias Bergström

Svenske oversettelser i Dovre

Hvordan oversettelser til svensk allerede har satt Dovre i Norge på kartet

Dovre kommune ligger vakkert til i Oppland fylke. De siste årene har næringslivet i kommunen hatt en positiv utvikling, og mye av dette kan tilskrives målrettet samarbeid med Sverige. Oversettelser til svensk har bidratt sterkt både økonomisk og kulturelt.

Økonomiske fordeler

Den økte svenske interessen for Dovre har gitt konkrete økonomiske fordeler lokalt. En rekke svenske bedrifter etablerer seg der, og de skaper viktige arbeidsplasser i regionen. For disse bedriftene har det vært avgjørende å kunne kommunisere effektivt med lokalmiljøet på god svensk. Her har lokale oversettere spilt en sentral rolle med alt fra oversatt markedsføringsmateriell til formelle dokumenter.

Kulturell gevinst

Den styrkede forbindelsen til Sverige har også hatt stor kulturell betydning. De to landene deler mye kulturarv, noe som muliggjør samarbeid og utveksling på mange plan. Gjennom oversettelser til svensk har man oppnådd større kjennskap til Dovrefjells unike historie og tradisjoner på tvers av grensen.

Et særegent uttrykk

En talemåte som brukes mye i området er “å stå han av”, som betyr å holde ut eller stå støtt i krevende situasjoner. På svensk kan det oversettes til “att härda ut”.

Behovet for oversettelse til svensk

For bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner på Dovre, er behovet for profesjonelle oversettelser til svensk stort. Uansett om det dreier seg om brosjyrer, nettsider, kontrakter eller annet innhold, er kvalitet avgjørende. En erfaren svensk oversetter vil sørge for språklig flyt og riktig terminologi. Dette sikrer at man når frem til sine svenske samarbeidspartnere eller kunder på en slagkraftig måte, og unngår misforståelser som kan ødelegge forretningsmuligheter.

Dersom du eller din organisasjon har behov for å nå et svensk marked, kan en freelance-oversetter med lokal kunnskap om Dovre være den perfekte samarbeidspartner.

Profesjonelle svenske oversettelser for Dovre

Jeg er Mattias Bergström, profesjonell oversetter fra norsk til svensk. Svensk er morsmålet mitt, og jeg har jobbet fulltid som oversetter siden 1999. Jeg har oversatt tusenvis av prosjekter og har mange fornøyde kunder. Mitt mål er å levere den beste kvaliteten i oversettelsene mine, og jeg leverer alltid feilfrie tekster.

Oversettelser for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner

Her er eksempler på hva jeg kan oversette fra norsk til svensk:

  • Kontrakter og avtaler
  • Markedsføringsmateriell, brosjyrer og nettsteder
  • Tekniske manualer og instruksjoner
  • Private dokumenter
  • …og mye mer

Jeg oversetter alle slags dokumenttyper og emneområder. Jeg bruker spesialisert programvare for oversettelse som gjør arbeidet både smidig og effektivt.

Kvalitetssikring

Jeg har svært høye krav til eget arbeid, og utfører alltid grundig kvalitetskontroll for å sikre feilfrie oversettelser. Maskinoversettelser kan aldri erstatte menneskelige oversettelser, og bruk av dårlige oversettelser kan kaste et dårlig lys på bedrifter og organisasjoner.

Taushetsplikt og konfidensialitet

Alle dokumenter blir behandlet med streng konfidensialitet.

Rask levering og gode priser

Jeg tilbyr oversettelser til konkurransedyktige priser, og leverer raskt. Nye kunder får 10% rabatt på første oppdrag.

Slik bestiller du oversettelse

Det er enkelt å bestille oversettelse. Ta kontakt gjennom skjemaet under, legg ved filene du ønsker oversatt, og jeg vil gi deg et raskt pristilbud.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: