MATTIAS BERGSTRÖM

Svensk oversetterekspert

rabatt for nye kunder
0 %
kvalitetsgaranti
0 %
tilfredsstilte kunder
0
ferdigstilte prosjekter
0
ord oversatt
0
Velkommen!
Jeg heter Mattias Bergström og jeg er en profesjonell svensk lingvist, oversetter, korrekturleser, redigeringsansvarlig og konsulent.
Jeg har jobbet fulltid innen språkbransjen siden 1999, med bokstavelig talt flere tusen fullførte prosjekter og tilfredsstilte kunder i porteføljen min. Kundene mine omfatter selskaper, organisasjoner, myndigheter og private individer fra hele verden.
For et gratis pristilbud, send meg de aktuelle dokumentene som skal oversettes og så kommer jeg tilbake til deg så snart som mulig med en pris og en leveringsdato.
Jeg gleder meg til å jobbe med deg og bedriften din i fremtiden.

Erfaring

Kunnskapen og ekspertisen min vil være til fordel for kundene mine

Levering i tide

Leveringsfristene vi blir enige om vil alltid bli overholdt

Rimelige priser

Ingen ytterligere kostnader for identiske setninger som gjentas i en tekst

Høyeste kvalitet

Jeg forsker og språkvasker for å oppnå den aller beste kvaliteten

Pris

Hver kunde er unik. Hvert prosjekt er unikt. Derfor vil hvert pristilbud også være unikt – avhengig av hva slags type tekst det er snakk om; emne, format, leveringsfrist og andre relative faktorer.

Emneområder

Etter min erfaring, mener jeg at nesten ethvert emne, fra markedsføring til farmasøytisk medisin, kan oversettes til et produkt av høyeste kvalitet når det ligger god forskning bak.

Utstyr

Jeg benytter meg av alle de nyeste maskin- og programvarene som det kreves av en profesjonell oversetter, inkludert flere oversettelsesverktøy, slik som Trados Studio og MemoQ, for å nevne noen.

Standard prosedyre

1 • Dokumenter

Send de aktuelle dokumentene til meg i en e-post, via Dropbox eller en annen online filoverføringstjeneste. Jeg kan jobbe med de aller fleste filformater, men jeg foretrekker imidlertid redigerbare tekstdokumenter for enkelthetens skyld, i tillegg til at disse er de billigste og raskeste å oversette.

2 • Pristilbud

Jeg vil analysere det potensielle prosjektet og gi deg et konkurransedyktig tilbud. Det vil inneholde totalprisen, den seneste leveringsdatoen, samt eventuelle spesialkrav, osv. Satsen kalkuleres vanligvis ut i fra antall ord i kildeteksten.

3 • Aksept

Hvis du ønsker å godta tilbudet mitt, send meg en kjapp melding hvor du uttrykker samtykket ditt. Ethvert samtykke må gjøres skriftlig og vil være juridisk bindende. Det vil også innebære at du godtar mine vilkår og betingelser.

4 • Oversettelse

Nå starter selve arbeidet. Jeg vil påbegynne oversettelse, revisjon og korrekturlesing av tekstene dine. Målet mitt er å overskride forventningene dine og levere et produkt av aller høyeste kvalitet. Jeg vil holde deg oppdatert om prosessen underveis.

5 • Levering

Så snart dokumentet er ferdig oversatt, vil det bli returnert til deg, før den avtalte leveringsfristen og i det filformatet som vi har avtalt sammen – vanligvis som et filvedlegg i en e-post eller via en online filoverføringstjeneste dersom filene er store.

6 • Betaling

Så snart du har godtatt oversettelsen vil du motta en faktura fra mitt svenske faktureringsselskap med en betalingsfrist på 30 dager. Betalinger gjøres til deres svenske konto. Ubetalte fakturaer videreføres til et inkassobyrå.
1500-2500
ord/dagen
10%
rabatt for nye kunder
Kontakt
Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sverige

La oss utforske mulighetene sammen
Jeg ser frem til å høre fra deg!