MATTIAS BERGSTRÖM

Svensk expertöversättare

Ny-kund-rabatt
0 %
kvalitetsgaranti
0 %
nöjda kunder
0
genomförda projekt
0
översatta ord
0
Välkommen!
Jag heter Mattias Bergström och är professionell svensk lingvist, översättare, korrekturläsare och språkkonsult.
Jag har arbetat på heltid som frilansöversättare sedan 1999, med tusentals slutförda projekt och nöjda kunder i bagaget. Bland mina uppdragsgivare återfinns både företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner i hela världen.
Vill du ha en kostnadsfri offert är det bara att skicka dokumenten som ska översättas till mig, så återkommer jag inom kort med prisförslag och leveransdatum på uppdraget.
Jag ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag i framtiden!

Erfarenhet

Kunskapen och expertisen jag samlat på mig under åren kommer till mina kunders fördel

Säkra leveranser

Leveransdatumet vi kommit överens om kommer alltid att hållas utan undantag

Rimliga priser

Identiska meningar som återkommer upprepade gånger i texten kostar inget extra

Högsta kvalitet

Uppnås genom grundlig research samt mycket noggrann korrektur och språkgranskning

Priser

Varje kund är unik. Varje projekt är unikt. Därför kommer också alla offerter att vara unika, anpassade efter typ av text, ämne, filformat, leveransdatum etc.

Ämnesområden

Min erfarenhet är att så gott som alla ämnen, från jordbruk till farmaceutisk medicin, går att översätta med högsta kvalitet med hjälp av god research.

Utrustning

Jag använder all nödvändig hård- och mjukvara som ett proffs i språkbranschen behöver, bl.a. kraftfulla översättningsverktyg som Trados Studio och MemoQ

Så här brukar det gå till

1 • Dokument

Skicka dokumenten som bifogade filer till mig via e-post, Dropbox eller filöverföringstjänst online. Jag kan hantera de flesta filformat men föredrar redigerbara textdokument, vilket är enklast att arbeta med, samt snabbast och billigast att översätta.

2 • Offert

Jag går sedan igenom det potentiella projektet och tar fram en detaljerad offert som innehåller jobbspecifikation, totalt pris, senaste leveransdatum samt särskilda krav eller önskemål från kundens sida. Priset beräknas vanligtvis grundat på antalet ord i källtexten.

3 • Accept

Om du godkänner offerten skickar du bara ett kort meddelande till mig om att du accepterar prisförslaget och leveransdatumet. Det måste göras skriftligt och är juridiskt bindande. Det innebär också att du accepterar tillhörande villkor och bestämmelser.

4 • Översättning

Nu inleds det egentliga arbetet. Jag går igång med översättning och korrekturläsning av texterna. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och leverera högsta möjliga kvalitet. Du kommer att hållas underrättad om arbetets fortskridande.

5 • Leverans

När arbetet är slutfört kommer dokumenten att returneras till dig, i god tid före avtalad deadline och i det filformat vi kommit överens om – vanligtvis i ett mail eller alternativt via Dropbox eller en filöverföringstjänst online om filerna är för stora.

6 • Betalning

Efter att du godkänt leveransen får du en faktura med 30 dagars betalningsfrist från mitt faktureringsföretag. Betalningen görs till vårt bankgiro, bankkonto eller med kreditkort online. Eventuella förfallna fakturor lämnas vidare till ett inkassoföretag.
1500-2500
ord/dag
10 %

ny-kund-rabatt

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sverige

Låt oss utforska möjligheterna
Jag ser fram emot att höra från dig!