MATTIAS BERGSTRÖM

Svensk ekspertoversætter

rabat til nye kunder
0 %
kvalitetsgaranti
0 %
tilfredse kunder
0
afsluttede projekter
0
oversatte ord
0
Velkommen!
Mit navn er Mattias Bergström, og jeg er professionel svensk lingvist, oversætter, korrekturlæser, redaktør og konsulent.
Jeg har arbejdet på fuldtid med sprog siden 1999 og har bogstavelig talt tusinder af afsluttede projekter og tilfredse kunder i min portefølje. Blandt mine arbejdsgivere findes både virksomheder, organisationer, myndigheder og privatpersoner fra hele verden.
Vil du have et gratis tilbud, skal du blot sende dokumenterne, som skal oversættes, til mig, så vender jeg tilbage efter kort tid med pristilbud og leveringsdato for opgaven.
Jeg glæder mig til at samarbejde med dig og din virksomhed!

Erfaring

Den viden og ekspertise, jeg har fået i løbet af årene, er til mine kunders fordel

Rettidig levering

De deadlines, vi bliver enige om, bliver altid nøje overholdt

Rimelige priser

Identiske sætninger, som gentages flere gange i teksten, koster intet

Højeste kvalitet

For at kunne levere kvalitet foretager jeg omfattende research og korrekturlæsning

Pris

Hver kunde er unik. Hvert projekt er unikt. Derfor vil alle priser også være unikke, da de er afhængige af teksttype, emne, format, deadline og andre relative faktorer.

Emneområder

Det er min erfaring, at næsten alle emner, fra marketing til farmaceutisk medicin, kan oversættes med kvaliteten i højsædet, når den er baseret på god research.

Udstyr

Jeg arbejder med alt det nyeste hardware og software, som en professionel oversætter har brug for, herunder adskillige oversætterværktøjer som bl.a. Trados Studio og MemoQ.

Den normale procedure

1 • Dokumenter

Send dokumenterne til mig via e-mail, via Dropbox eller en filoverførselstjeneste online. Jeg kan arbejde med de fleste filformater, dog foretrækker jeg redigerbare tekstdokumenter, som jeg synes er de nemmeste at arbejde med, lige som de også er billigst og hurtigst at oversætte.

2 • Tilbud

Jeg vil gennemgå det potentielle projekt og give dig et konkurrencedygtigt tilbud. Tilbuddet omfatter den samlede pris, seneste leveringsdato og særlige krav osv. Prisen udregnes sædvanligvis på baggrund af ordene i kildeteksten.

3 • Godkendelse

Ønsker du at acceptere mit tilbud, sender du mig en kort meddelelse, hvor du angiver, at du godkender tilbuddet. Enhver godkendelse skal foretages skriftligt og vil være juridisk bindende. Det vil også indebære, at du accepterer mine vilkår og betingelser.

4 • Oversættelse

Nu starter det egentlige arbejde. Jeg påbegynder oversættelse, rettelser og korrekturlæsning af dine tekster. Mit mål er at overgå dine forventninger og levere den bedst mulige kvalitet. Jeg vil holde dig underrettet om, hvordan arbejdet skrider frem.

5 • Levering

Når arbejdet er færdiggjort, vil du få dokumenterne tilbage, før den aftalte deadline og i det filformat vi har aftalt – almindeligvis som vedhæftede filer i en e-mail eller via en filoverførselstjeneste online, hvis filerne er for store.

6 • Betaling

Efter du har godkendt leverancen får du en faktura med 30 dages betalingsfrist fra mit svenske faktureringsfirma. Betalingen foretages til deres svenske bankgiro, bankkonto eller med kreditkort online. Eventuelle ubetalte fakturaer vil blive videresendt til et inkassofirma.
1500-2500
ord pr. dag
10 %
rabat til nye kunder
Kontakt
Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sverige

Lad os undersøge mulighederne
Jeg ser frem til at høre fra dig!