Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hillerød

Ønsker du svensk ekspertise til din virksomhed i Hillerød?

Er du på udkig efter at udvide din virksomhed til Sverige, eller har du brug for svensk ekspertise i Hillerød? Uanset dine specifikke behov er jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med at hjælpe virksomheder i Danmark siden 1999, din perfekte samarbejdspartner.

Din bro til Sverige

Jeg befinder mig i Sverige, men jeg fungerer som din problemfri forbindelse til alt svenskt. Med min omfattende erfaring og lokale viden kan jeg hjælpe dig med at navigere i det svenske marked og opnå dine forretningsmål.

Tjenester jeg tilbyder

Jeg tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og trives:

  • Oversættelse: Kommunikation er nøglen til succes på ethvert marked. Jeg kan sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt til dit svenske publikum gennem professionelle oversættelsestjenester.
  • Markedsføring og forretningsudvikling: At trænge ind på et nyt marked kan være udfordrende. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv markedsføringsstrategi og identificere de rigtige forretningsmuligheder i Sverige.
  • Salgsstøtte: Ønsker du at øge dit salg i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at finde de rigtige kunder og partnere, samt forhandle og lukke handler.
  • Forretningskultur: At forstå den svenske forretningskultur er afgørende for at opbygge stærke relationer og opnå succes. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i de kulturelle nuancer og undgå faldgruber.
  • Myndighedsregler: Det svenske lovgivningssystem kan virke kompliceret. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de relevante regler og bestemmelser og sikre, at din virksomhed overholder dem.

Hvorfor vælge mig?

Der er flere grunde til, at jeg er det bedste valg for din virksomhed:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at guide dig på din vej.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver dig adgang til værdifulde ressourcer og muligheder.
  • Skræddersyede løsninger: Jeg forstår, at hver virksomhed er unik. Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og mål.
  • Problemfri kommunikation: Kommunikation er centralt i ethvert samarbejde. Jeg kommunikerer effektivt på dit foretrukne sprog, så du altid er opdateret og informeret.

Lad os komme i gang!

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau? Uanset om du har brug for hjælp til oversættelse, markedsføring, salg eller noget andet, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig i dag for at starte en samtale og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at nå dine mål i Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: