Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Hesselager

Ønsker du svensk ekspertise til din virksomhed i Hesselager?

Er du på udkig efter at udvide din forretning til Sverige, eller har du brug for hjælp fra et svensk perspektiv? Så kig ikke længere! Som erfaren svensk erhvervskonsulent med en solid track record for succes i Danmark siden 1999, er jeg din perfekte forbindelse til Sverige.

Jeg hjælper virksomheder i Hesselager med deres svenske behov

Uanset om du har brug for hjælp til:

  • Oversættelser: Effektiv og nuanceret kommunikation på tværs af grænser er afgørende for enhver succesfuld forretning. Jeg tilbyder professionelle oversættelsestjenester, der sikrer, at dit budskab bliver formidlet præcist og fejlfrit på svensk.
  • Markedsmæssig indsigt: At forstå det svenske marked er nøglen til at nå succes. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i det svenske forretningslandskab, identificere potentielle kunder og udvikle effektive marketingstrategier skræddersyet til det svenske marked.
  • Forretningsudvikling: Leder du efter nye forretningsmuligheder i Sverige? Jeg kan hjælpe dig med at udvikle og implementere vækststrategier, der passer til dine specifikke mål og det svenske marked.
  • Compliance og lovgivning: At overholde svensk lovgivning er afgørende for at operere på markedet. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de relevante regler og bestemmelser og sikre, at din virksomhed overholder dem.
  • Etablering og drift: Planlægger du at etablere en virksomhed i Sverige? Jeg kan guide dig gennem processen og hjælpe dig med at komme godt i gang. Jeg kan også hjælpe dig med at finde de rigtige partnere og leverandører i Sverige.

Derfor er jeg det bedste valg for din virksomhed i Hesselager

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med succes i Sverige, har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål.
  • Lokalt kendskab: Selvom jeg befinder mig i Sverige, forstår jeg vigtigheden af det lokale danske marked. Jeg holder mig ajour med de seneste tendenser og udviklinger i Danmark, hvilket sikrer, at jeg kan give dig den bedst mulige rådgivning.
  • Personlig service: Jeg tror på at opbygge stærke relationer med mine klienter. Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og udfordringer, og jeg skræddersyr derefter mine løsninger til at opfylde dem.

Tag kontakt i dag og lad os komme i gang!

Jeg er klar til at hjælpe din virksomhed med at nå succes i Sverige. Uanset hvad dine behov er, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig i dag for en gratis konsultation, og lad os drøfte, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: